Saheli aquafaba
(poeder)
ORIGINAL

BEREIDINGSWIJZE:
Voeg 10 g (0.35 oz) van het aquafabapoeder toe aan 150 ml (5 fl oz) warm water (40-50°C). Roer en je hebt aquafaba, klaar voor gebruik.

EIEREN VERVANGEN:
1 eetlepel van het aquafabapoeder + een kopje water = 4 eieren.
30 g van het aquafabapoeder + 450 ml water = 12 eieren.
30 g van het aquafabapoeder + 450 ml water = 15 eiwitten.

INGREDIËNTEN:
Poeder van kikkererwtendecoct.

VOEDINGSWAARDE:
Gemiddelde voedingswaarde per 100 g:
Energie 1428 kJ / 340 kcal
Vetten 6,0 g
Waarvan verzadigde vetten 1,0 g
Koolhydraten 44,0 g
Waarvan suikers 11,0 g
Eiwitten 19,0 g
Zout 0,06 g

Language